Mezuniyet Coşkusu

Atatürkçü Düşünce Ortaokulu’nda Coşkulu Mezuniyet Töreni

 

Atatürkçü Düşünce Ortaokulu, 2023/2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenini büyük bir coşku ve gururla gerçekleştirdi. Tören, okulun bahçesinde düzenlendi ve öğrenciler, öğretmenler, veliler ile okul idaresinin katılımıyla oldukça renkli geçti.

 

Mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından, okul müdürü Erkan Özen konuşma yaparak öğrencilerin dört yıl boyunca gösterdikleri çaba ve başarılarını övdü. Müdür Erkan Özen konuşmasında “Bugün burada, ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan genç beyinleri uğurlamanın gururunu yaşıyoruz. Sizler, Atatürk’ün izinde yürüyerek ülkemizi daha ileriye taşıyacak potansiyele sahipsiniz. Yolunuz açık, başarınız daim olsun” dedi.

 

Tören, yıl içinde çeşitli başarılar elde eden öğrencilere ödüllerin verilmesiyle devam etti. Akademik başarı, spor ve sanat dallarında dereceye giren öğrencilere plaket ve sertifikaları verildi. Öğrenciler adına konuşma yapan okul birincisi Zeynep Büşra Karasu, “Bu okulda geçirdiğimiz yıllar boyunca sadece akademik anlamda değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel olarak da çok şey öğrendik. Öğretmenlerimize ve ailelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Törenin en duygusal anları, mezuniyet belgelerinin dağıtıldığı ve kep atma anında yaşandı. Öğrenciler, keplerini büyük bir sevinçle havaya fırlatarak yeni bir başlangıca adım atmanın heyecanını yaşadılar.

 

Mezuniyet töreni, müzik ve dans gösterileriyle sona erdi. Öğrenciler ve veliler, bu özel günün tadını çıkararak hatıra fotoğrafları çekildiler.

 

Atatürkçü Düşünce Ortaokulu, mezun olan öğrencilerini gelecekteki eğitim ve kariyer hayatlarında başarılar dileyerek uğurladı.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Hatay İskenderun Atatürkçü Düşünce Ortaokulu

Kaynak:https://ataturkcudusunceoo.meb.k12.tr/icerikler/mezuniyet-coskusu_15284689.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)