Mezuniyet Heyecanımız

28 Haziran Salı akşamı okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreni ile 2023-2024 eğitim öğretim yılında 119 öğrencimiz mezun oldu.

Mezuniyet törenine Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi okul müdürü Fulya Kumbaracı, müdür yardımcıları İlknur Talay ve Savaş İrat, Okul Aile Birliği başkanı Özlem Paşaoğlu ile öğrenciler ve velileri katıldı.

Törende konuşan Okul Müdürü Fulya Kumbaracı,

“Bu özel günümüzde, sizlerin lise eğitimini başarıyla tamamlamanızı kutlamak için bir araya geldik. Hepinizin yüzünde gördüğümüz gülümsemeler, bu mutlu anın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Sizler, geleceğin umut vaat eden gençleri olarak, bu okulun en değerli varlıkları oldunuz. Başarılarınızla, yeteneklerinizle ve karakterinizle her zaman örnek oldunuz. Bugün mezuniyet töreniyle birlikte yeni bir sayfa açıyorsunuz. Artık üniversite hayatı, iş hayatı ve daha birçok farklı deneyim sizi bekliyor. Bu yeni dönemde karşılaşacağınız zorluklara cesaretle ve azimle yaklaşmanızı diliyorum. Unutmayın ki, başarı sabır, çalışma ve inançla elde edilir. Hedeflerinizi belirleyin, tutkularınızı takip edin ve asla pes etmeyin" şeklinde konuştu.

Velilere de seslenen okul müdürü Kumbaracı,

“Onların bu güzel gününde sizlerin de emeği büyüktür. Çocuklarınızı destekleyerek, onlara güvenerek ve onları sevgiyle yetiştirerek, onların bu noktaya gelmelerinde büyük rol oynadınız. Sizlerin de gurur duymanız gereken bir gün bugün" dedi.

“Ayrıca ülkemizin ihtiyaç duyduğu bilim insanlarının yetişmesi için, ileri görüşü, hayat felsefesi ve çok kıymetli değer yargıları ile okulumuzu bize kazandıran, 2014 yılında ebediyete uğurladığımız Değerli büyüğümüz Bülent Koşmaz'ı rahmet ve minnetle anıyorum. O'nun hatırasını yaşatarak, okulumuza ve öğrencilerimize destekleri ile her daim yanımızda olan Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı Başkanı Sayın Saaded Koşmaz’a ve yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Okul Aile Birliği başkanı Özlem Paşaoğlu da mezun olan öğrencilere başarı dileklerini ileterek öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

Öğrencilere başarı dileyen Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıra Demirtaş ise,

“Bu özel günde ailelerimizle birlikte olmak bu okulda olmak benim için ayrı bir yere sahip. Çünkü 2020 yılında ilçe milli eğitim müdürü olarak göreve başladığımda ilk ziyaretimize gelen bu okulun okul aile birliğiydi. Ben Özlem Hanım'a ve ekibine teşekkür ediyorum. Gerçekten böyle bir yerde okul yeni yapılmış, Sosyal Bilimler Lisesi buradan taşınmış, Pansiyonda problemler var. Ama enerjileri bitmek tükenmek bilmiyordu. Ve öğretmen kadromuzla birlikte gerçekten muhteşem bir iş çıkardılar. Sevgili gençlerimiz 8-9 Haziran'da sınava girecekler. Ama ben sınavdan bahsetmek istemiyorum. Zaten sınav onların en kolay işi. Şu ana kadar ki yapmış oldukları başarılar, çalışmış oldukları dersten, geleceğe dair olan, bunlara dair hiçbir şüphem yok. Her biri hayallerinde top Bülent Koşmaz eniştesindeki almış oldukları eğitimlerle ulaşacaklar. Bundan şüphemiz yok" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından mezuniyet pastası kesildi, bayrak ve okul flaması alt sınıf öğrencilerine teslimi gerçekleştirildi.

Mezun olan öğrencilere diplomaları, ilçe Milli Eğitim Müdürü Demirtaş, okul müdür ve yardımcıları ile öğretmenleri tarafından verildi.

Tören, mezun olan öğrencilerin birlikte kep fırlatmasıyla sona erdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Yunusemre Manisa Tobb Bülent Koşmaz Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)