Mezuniyet Töreni

“2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı” mezunlarımızı, uğurladık.

Okul Müdürümüz Cevriye AYYILDIZ, törende yaptığı konuşmada; “Değerli öğrencilerim, başarılı bir ders yılının daha sonuna geldik. Eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında, sizler için kalıcı hatıralar oluşturan çeşitli sportif ve kültürel etkinliklere de katıldığınız oldu. Gerek okul içinde gerekse okul dışında görev alan ve okulumuzu temsil eden, başarılı sonuçlarıyla bizleri gururlandıran bütün öğrencilerimizi ve onlarla birlikte çalışan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Her ders yılının sonunda olduğu gibi biraz sonra da mezuniyete hak kazanan son sınıf öğrencilerimiz gururla aramızdan ayrılacaklar. Aramızdan ayrılacak olan siz değerli öğrencilerim, dört yıl boyunca hep yanımızda olan ve sizi yetiştiren ailelerinizi de tebrik ediyorum. Gerek üst öğrenim hayatınızda gerekse mesleki yaşantınızda sizlere başarılar diliyorum. Siz ve sizin gibi bir çok öğrencinin yetişmesine, 42 yılı aşkın süre hizmet ederek emekli olan Matematik Öğretmenimiz Hasan ALTINSOY'u da tebrik ederek sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.” dedi.

Törende, ders yılı içerisinde okulumuzu çeşitli sportif karşılaşmalarda başarı ile temsil eden sporcularımıza ve okul içi bilgi yarışmasında dereceye giren grup öğrencilerine de çeşitli ödüller verildi.

"2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Birincisi" olarak mezun olan “Grafik ve Fotoğraf Alanı” öğrencisi Aynur ARKAN’ın, ismini taşıyan etiketi mezuniyet kütüğüne çakmasının ardından keplerin topluca havaya fırlatılmasıyla tören sona erdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Efeler Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)