Mezuniyet Töreni

2023-2024 Mezuniyet töreni

Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor… Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı. Sizden bir şey kalır geride. Kırılan kalbinizden bir parça mı yoksa sevdiklerinizle paylaştığınız anlar mı? 

 

Okul Öncesi eğitim süreci içinde iyiyi ve kötüyü ayırt etmeyi öğrendiniz. İnsanın ve insanlığın değerini öğrendiniz. Birbirimize karşı her zaman dürüst ve doğru olmayı kısacası vatana ve millete yararlı bir birey olmak için gereken ön bilgileri öğrendiniz. Sorumluluklarımızı ve içinde bulunduğumuz topluma karşı görevlerimizi kavradınız. Şimdi nice anılar ve güzel duyguların eşliğinde gururlu ve bir o kadar da hüzünlü bir şekilde sizleri uğurluyoruz.

 

Sizler, bir mevsimlik çiçek gibi bu okuldan gelip geçiyorsunuz. Başkalarının da geçtiği gibi…Ancak, mevsim bitecek ama sizler başka iklimlerde de çiçek açmaya devam edeceksiniz ve yeni çiçekleri sizler yetiştireceksiniz. Volter’in dediği gibi, bahçemizi hiç kurutmayacağız, sulamaya, güzelleştirmeye devam edeceğiz. 

 

Şehit Polis Yalçın Demir Anaokulu olarak mezun öğrencilerimize yeni eğitim dönemlerinde başarılar diler, ülkemize ve gelecek nesillere ışık olmalarını temenni ederiz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Ağrı Merkez Şehit Polis Yalçın Demir Anaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)