Mezuniyet Törenimiz

Cemaleddin Aksarayi Hafız İmam Hatip Ortaokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Türkçe Öğretmenimiz Melike TÜRKMEN’in sunumuyla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından; öğrencilerimizden M. Kuddusi Eneş ÇEVİK tarafından tarafından Kuran- ı Kerim Tilaveti yapıldı.
Cemaleddin Aksarayi Hafız İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Bayram DEMİRTAŞ, yaptığı konuşmada şunları belirtti:
 “Bu günün haklı gururunu yaşayan, kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum. Değerli velilerimiz emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı , Cemaleddin Aksarayi Hafız İmam Hatip Ortaokulu Ailesi olarak onları kültürüne ve değerlerine sahip çıkan bireyler olarak, mezun ediyoruz. Bundan sonraki hayatınızda hepinize başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun.’’
Program öğrencilerimizden Rukiye Bengisu ŞİMŞEK’in konuşması, Türk Bayrağı teslimi töreni ve öğrencilere temsili belgelerinin verilmesiyle devam etti. Sınıf Rehber Öğretmenleri Ahmet ÇEKİÇEL ve Yeliz COŞKUN eşliğinde pasta kesilmesiyle sona erdi.
Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında yollarının açık olmasını diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aksaray Merkez Cemaleddin Aksarayi İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)