"Minik Kalpler" Sınıfından Asaf Celal Kalafat, Temsili Okul Müdürümüz Oldu

   "Minik Kalpler" sınıfından Asaf Celal KALAFAT, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. Yıldönümü kutlamaları kapsamında temsili okul müdürümüz oldu.

     23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. Yıldönümü kutlamaları kapsamında  "Minik Kalpler" sınıfından Asaf Celal KALAFAT, Okul Müdürü Adnan KARAKURLUK' u ziyaret ettiler. Okul Müdürümüz öğrencilerle sohbet ettikten sonra makamını  "Minik Kalpler" sınıfından Asaf Celal KALAFAT'a devretti.

     Temsili olarak bir günlük okulumuzun müdürü olan Asaf Celal KALAFAT'ın okul bahçesine ağaç dikilmesi ve voleybol sahası yapılması ile ilgili bazı talimatlarda bulunurken bunun yanında çocuklar için park yapmayı düşündüğünü ifade etti.

    Yine  "Minik Kalpler" sınıfından Alperen Kemal ERGÜN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. Yıldönümü kutlamaları kapsamında temsili Müdür Başyardımcısı oldu.

       Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan'ı tüm dünya çocuklara armağan ettiğini belirten Okul Müdürümüz Adnan KARAKURLUK, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, bütün dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın sevinci içindeyiz. Bütün çocuklarımızın bayramı kutlu olsun. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız; yarınımızın eğitimcileri, okul müdürleri, idarecileri, sağlıkçıları, sanatçıları, bilim insanları olacaklardır. Bütün gayretimiz buna yöneliktir. Bunda başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Bu vesileyle Kıymetli öğrencilerimize selamlarımı iletiyorum' şeklinde konuştu.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Zonguldak Merkez Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)