Minik Yürekler Gönülleri Fethetti

Minik yürekler gönülleri fethetti

Zübeyde Hanım  Anaokulu'nda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı düzenlendi. Programda İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Yarışmanın birincisi Ege Tuna Çetinkaya, Çanakkale'de şehit düşen dedesinin fotoğrafıyla gurur pozu verdi. 

Zübeyde Hanım Anaokulu'nda, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 102. yılında  ''Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet... '' temalı İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma yarışması düzenlendi.

Milli mücadelenin ruhunu ve maneviyatını yansıtan aynı zamanda mücadeleye coşku kazandıran İstiklal Marşı'mız okul öncesi öğrencileri tarafından coşkuyla okundu. İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma yarışmasında her birinin üstün performans gösterdiği 5 yaş grubu öğrencileri program sonunda ayakta alkışlandı. Zübeyde Hanım Anaokulunda İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma yarışmasının birincisi Ege Tuna Çetinkaya olurken, ikinci Mihra Venüs Çoban, üçüncü ise Ece Su Aksoy oldu.  Dereceye giren öğrencilere madalyalar ve çeşitli ödüller  verildi.

Zübeyde Hanım Anaokulu Müdür Yusuf Haskılıç, "Öğrencilerimiz ailelerinden aldıkları yardımlarla İstiklal Marşı'nı ezberledi. İstiklal Marşı'nı büyük bir coşku ve heyecanla, ezberden okudular. Gönüllerde her öğrencimiz bizim için birincidir. Bu etkinliğe katılmak için her biri çok hevesliydi. Biz de onların bu hevesine karşılık hepsine madalya ve çeşitli hediyeler  vererek ödüllendirdik" dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sinop Merkez Zübeyde Hanım Anaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)