Motivasyon Tırı Okulumuza Hoş Geldi Mutluluk Getirdi

Sayın Kudret Armağan Hocamızın hayaldi gerçekleşti dediği Motivasyon tırı okulumuzun bahçesindeydi. Öğrencilerimizin mutluluklarına mutluluk katmanın yanında doyasıya eğlenen öğrencilerimizin zihinlerinde asla ama asla unutulmayacak anılara imza atılmış oldu.

Öğrencilerimiz gruplar halinde Motivasyon Tırı'nın içine girip doyasıya arkadaşlarıyla oynamanın mutluluğunu yaşadılar.Tüm stres ve sıkıntılar balonlara nefesimizle karıştı sonra gökyüzüne salına salına uçtu.Hayaller uçak olup geleceğe göz kırptı.Yapbozlarla bol bol şekiller oluşturdular.İletişim ve dikkat odaklı oyunlar oynandı.Gülücükler havaya karıştı.

Okul Müdürü Ali Osman Kılıç, "Motivasyon Tırı'yla daha önce buluşan öğrencilerimizin ve bizlerin isteklerini geri çevirmeyen Kıymetli Kudret Armağan Hocamızla  bu sefer okulumuzda buluşmanın sevincini yaşadık.Öğrencilerimiz ve bizler için asla unutulmayacak bir gün oldu.Enerjisi ve samimiyetiyle okulumuza gelerek öğrencilerimizin yüzlerinde tebessüm oluşturan Kıymetli Kudret Armağan Hocamıza ve muhteşem ekibine teşekkür ederim."dedi.

Motivasyon Tırı Etkinlikleri için TIKLAYINIZ.

Motivasyon Tırı Etkinlikleri için TIKLAYINIZ.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)