Moylar ( Mini Medya Okuryazarlar ) Projesi E - Twinning Gününü Kutladı.

Mini Moylar E-twinning günü etkinliği düzenledi.

 

9 Mayıs e-Twinning Günü Etkinliğimiz

 

Okulumuz 3-B sınıfı öğretmeni Zahide Çömlekci tarafından yürütülen MİNİ MOYLAR (Mini Medya Okuryazarlar) e-Twinning proje ekibi, 9 Mayıs e-Twinning  günü dolayısı ile medya  okur yazarlığı logosu tasarladılar. Ayrıca projedeki ortak okullarla e-Twinning ile ilgili kodlama çalışması yaparak güzel bir bütünlük oluşturdular. Bu resimler bir video altında toplayarak kısa bir zaman içinde hoş bir çalışma haline dönüştürüldü.

 

 

 

e-Twinning, 2005 yılındaki doğumundan bu yana, dijital araçların öğretmen ve öğrencilerin günlük hayatlarına entegre edilmesi üzerine odaklanarak Medya Okuryazarlığını teşvik etmektedir. Öğrencilerin dijital araçları kullanmadaki farkındalığını ve sorumluluğunu artırmak amacıyla dijital vatandaşlığa özel önem verilmiştir. 

 

 

 

Bu yıl 9 Mayıs e-Twinning  günü  için; e-Twinning  öğretmenlerinden öğrencileri ile medya  okur yazarlığı logosu tasarlamaları istenmiştir. 3-B sınıf öğrencileri de Web 2 aracı ile çeşitli logolar tasarladılar. MİNİ MOYLAR projesi olarak biz de medya okuryazarlığını teşvik edecek ve dezenformasyonla  mücadele edecek çalışmalar yapacağız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)