Müdürümüze Yeni Görev Yerinde Başarılar Diliyoruz. . .

              2015 yılından beri yürüttüğüm Profilo  ortaokulu Müdürlüğü görevimden 12.07.2024 tarihi itibarıyla görev süremin dolması sebebiyle  ayrılıyorum. Bu süre içerisinde; müdür yardımcılarım, öğretmen arkadaşlarım ve tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte Profilo ortaokuluna ibadet aşkıyla hizmet etmenin çabası içerisinde oldum.

Göreve geldiğim günden itibaren mesai mefhumu gözetmeksizin, insanı odak noktasına koyan, adaletli, herkesi birleştiren sevgi ve saygıya dayalı bir yönetim anlayışı uygulayarak görevimi yapmaya çalıştım.

     Görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamın hizmetkârı olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını, kapımızı ve gönlümüzü bütün herkese açarak kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve kurumumuzun güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstermenin gayreti içerisinde oldum. 

 

     Daha birkaç hafta önce evimizin direği canım babamı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim

Her veda bir başlangıçtır aslında. Her veda biraz da zamansızdır aslında. Her başlangıcın bir sonu vardır. Bugüne kadar birçok kurumda göreve başladım, ayrıldım. Önemli olan ayrılırken gönüllerin müstesna yerinde yer alabilmek ve hoş bir sada bırakabilmektir. Sancağı teslim ederken görevini yapmış olmanın huzuru içerisindeyim. Ayrılıklar insanı hüzünlendirir, ancak bu üzüntümüz zamanla geçer. Fakat vicdan azabımız varsa onu dindirmek zordur. Zor zamanların insanları olmak da ayrı bir güzelliktir. 

     Kurumumuzda, Bakanlığımızın politikalarını, en iyi şekilde uygulayarak ve yöneterek önce okulun fiziki olarak eksikliklerini giderip daha sonra ilerleyen yıllarda akademik olarak başarılar sağlayarak. görevimi tamamlamamın onurunu ve gurunu yaşıyorum. Görev sürem boyunca siz değerli idareci ,öğretmen ve öğrencilerin, saygı ve sevgilerine mazhar olmaya çalıştım. Sizlerin bu candan tutumları bizleri hep dinç tuttu. Yorulmadan, mutlu bir şekilde çalışmamızı sağladı.

   Değerli  İdareci ve Öğretmen arkadaşlarım Saygıdeğer Velilerim ve sevgili öğrencilerim

Başarılarınız, mutluluğunuz için yüreğimin tüm cömertliğiyle Allah'tan sizler için dua ve iyi dileklerde bulunacağım. Bu konuşmamın bir veda konuşması olduğunu ve sizlere "artık yollarımız ayrılıyor" demeye dilim varmıyor. Sizlerle yollarımız hiçbir zaman ayrılmayacak. Çünkü geride bıraktığımız iz ve eserlerle, tatlı anılarla hoş bir  sada kalacak. Bundan sonra da hep birlikte yine yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Haliliye Profilo Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)