Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye(hedef 2023)

Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezinde görev yapan idareci ve öğretmen personellerimiz ile ´´MUTLU ÇOCUKLAR GÜÇLÜ TÜRKİYE´´ sloganından hareketle  2023 Eğitim Vizyonu Belgesini raporlaştırılak 2023 Eğitim Vizyonuna kurumsal olarak katkı sunuldu.

   Türkiye’nin, yeni yönetim sistemiyle birlikte her alanda yeni bir döneme girdiği günlerden geçiyoruz. Ekonomisi güçlü, toplum yapısı sağlam, dünyaya öncülük eden ülkelerin vasıflarının başında kaliteli, insanı merkeze alan bir eğitim öğretim sistemine sahip olmaları gelir.

   Ülkemizin hayallerini hedeflere, hedeflerini gerçeğe dönüştürme mücadelemizde en büyük güç kaynağımız; nitelikli, özgüveni yüksek, millî ve manevi değerlerimizle teçhiz edilmiş nesillerimizdir.

   Zengin bir medeniyet birikimini temsil eden, genç ve dinamik nüfusa sahip, geleceğe dair iddiaları olan ülkemizin hedeflerine ulaşması, nesillerini kaliteli bir eğitim öğretim sistemiyle buluşturmasına bağlıdır.

   Kaliteli eğitim öğretimin yolu; öğrencilerin zihnî gelişimlerini kolaylaştırmaktan, manevi yönlerini güçlendirmekten onlara vizyon kazandırmaktan, manevi yönlerini güçlendirmekten geçmektedir.

   Kurumumuz da 17/04/2019 tarihinde saat 15.00 da personellerimiz ile 2023 Eğitim Vizyon  ilk toplantısı yapılıp, 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi hazırlanarak raporlaştırılmıştır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kaynak:https://elbistanram.meb.k12.tr/icerikler/mutlu-cocuklar-guclu-turkiyehedef-2023_7122022.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)