Müzik ve Şiir Gecesi Gerçekleştirildi

12 Mayıs 2015 Salı günü saat 21.00 da Sevim Yenice Salonunda Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Dilek SAYLAM ve Müzik öğretmeni Tansu KIRCIOĞLU yönetiminde gerçekleştirilen Müzik ve Şiir Gecesi  Etkinliği gerçekleştirildi. 

12 Mayıs 2015 Salı günü saat 21.00 da Sevim Yenice Salonunda Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Dilek SAYLAM ve Müzik öğretmeni Tansu KIRCIOĞLU yönetiminde gerçekleştirilen Müzik ve Şiir gecesi etkinliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İlker ERASLAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Harun BÜKER, veliler ve öğrenciler katılmıştır. Müzik ve Şiir gecesi Etkinliği tüm misafirlerin beğenisini kazanmıştır.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Osman BAŞAK programın açılış konuşmasında şöyle dedi;

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Sosyal-Kültürel etkinliklerimiz çerçevesinde her zaman en iyiye en güzele layık olduğuna inandığımız, sizlere bu akşam sunacağımız Yıl Sonu etkinliğimizde müzik, şiir, türkü, şarkı buketini huzurlarınıza getirmenin coşkusu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Müzik, türkü, şarkı kervanına HOŞGELDİNİZ.

Müzik, şarkı okumak, söylemek kadar dinlemek de çok çok güzeldir. Müzik duyguların senfonisi, güzelliğin nefes alışıdır. Bizim hayat hikâyemizdir. Müzik, hissetmek, paylaşmak, sonsuzluğa giden yoldur. Hayat demektir. Müzik, şarkı hayatın neşesi, sevinci, güzelliği ve her şeyidir. Müzik, şarkı seven insanlar mutlu insanlardır. Bu gece sizleri hem eğlendireceğiz hem de dinlendireceğiz. Hatta günün yorgunluğundan uzaklaştırıp dinlendireceğiz. Öğrencilerimizi de stresten uzaklaştırıp yorgunluklarını üzerinden uzaklaştıracağız. Müzik dinleyen insan, yalnızlıktan uzaklaştığını hisseder. Müziğin olduğu yerde, kötülük barınmaz.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde gecenin düzenlenmesinde emeği geçen geleceğimizin teminatı olan yetenekli, sevgili öğrencilerimizi, onları büyük özveriler göstererek çalıştıran Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Dilek SAYLAM ve Müzik Öğretmenimiz Tansu KIRCIOĞLU’ yu gönülden kutluyor, hepinizin renkli ve keyifli bir gece geçirmenizi diliyorum. Yüzünüzden gülümseme yüreğinizden sevgi saygı eksik olmasın. Gecemiz şen olsun.

 

Programın sonunda emeği geçen öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker ERASLAN çiçek takdim ederek öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Edirne Keşan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)