Müzik Yarışması

Okulumuzda bütün öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz şarkı yarışması büyük ilgi gördü.

    Duygularımızın dili, sevgiliye serenat, bebeğimize söylediğimiz ninni, sevdiklerimize yaktığımız ağıtlardır müzik. Söylenememiş sözlerin, çağlayanı coşku ve sevincin, inancın duası, umudun, acının, gönlün  dili müzik.

Yalnızlığımızı paylaşan, coşkumuzu artıran, ama sanırım en önemlisi insanı daha insan kılandır müzik.

    Gerçekten de anne karnında annenin kalp atışlarını dinleyerek başlayan bu birliktelik ölene kadar devam etmektedir. Hayatın her alanında belki hiç ummadığımız anlarda bile mırıldanıverdiğimiz, farkında olmadan bile ezberleyiverdiğimiz, yolda yürürken, otobüste giderken, hissettiğimiz her duygunun bizdeki yansımasıdır. Düğündeki neşemizde de yanımızdadır, acı kayıplarımızda da yanı başımızda. Müzik hayatın tınısı, rengi, mutluluk kaynağıdır.

2021 yılının sona erdiği şu günlerde sevgili öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmek, okulumuzda müziği birlikte paylaşmak için Müzik Şenliği düzenledik. Öğrencilerimiz elemelerden geçti ve son sekiz öğrencimiz finale kaldı. Okulumuz 3B Sınıf öğrencisi Bilal ADAK jürimizden en yüksek puanı alarak 1. olmuştur. 3B sınıfından Rojbin KAPLAN 2. olmuştur, 1/A sınıfından Zelal KAYA 3. olmuştur. Öğrencilerimize ve onları eğiten öğretmenlerimize gayret ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Van Edremit Kadriye Sağdinç İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)