Nevruz Konulu Resim Yarışması Düzenlenecektir.

Baharın ve Kardeşliğin coşkusu: "Nevruz Bayramımız" kutlu olsun.

Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası Nevruz Bayramı Kutlama Etkinlikleri kapsamında; "Nevruz" konulu ilkokul öğrencileri arasında resim yarışması,  düzenlenecektir.

Resim kağıdın boyutu en az: 25x35 cm, en fazla ise: 35x50 cm olacaktır.

Okulumuz değerli öğretmenlerinin, öğrencilere duyuru yapması ve Yarışmaya katılacak öğrencilerimizin yaptıkları resimleri en geç: 16 Mart Cuma günü 14.00´a kadar resimlerini idareye teslim etmesi gerekmektedir.

Yarışmaya katılacak eserleri; 7 kişilik Tecrübeli öğretmenlerimizden oluşan, Okul Kitap Yazı Eser İnceleme Komisyonumuz tarafından değerlendirdikten sonra, dereceye giren eserimizi 16 Mart Cuma günü saat: 14.30´da; Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne göndereceğiz.

Resimlerin ön yüzüne, öğrencimiz kendi isim ve soy ismini yazmaması gerekmektedir. İsim ve soy isimler resim kağıdının arka yüzüne yazılır.

Resimlerin ön yüzüne isim-soy isim yazan öğrencilerimizin, resimde kompozisyon olmayan öğrencilerimizin, resimdeki boyama tonlamasına dikkat edilmeyen öğrencilerimizin, resmi çok fazla yazıya boğan öğrencilerimizin ve resmini velisi tarafından yapıldığı bariz ortada olan öğrencilerimizin eserleri her yarışmada olduğu gibi bu yarışmada da dikkate alınmayacaktır.

.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tokat Erbaa Fevzi Çakmak İlkokulu

Kaynak:https://fci.meb.k12.tr/icerikler/nevruz-konulu-resim-yarismasi-duzenlenecektir_4735271.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)