Nevşehir Kapadokya Gezimizi Gerçekleştirdik

Okulumuz 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinden oluşan grubumuz ile Nevşehir Kapadokya Tur gezimizi gerçekleştirdik. Kafile başkanı Okul Müdür yardımcımız Bilal ERTUĞRUL ile öğretmenlerimiz Özlem AYDIN, Hatice BIYIK, Selma GÜMÜŞ ve Mehmet Emin ÖZTÜRK gözetiminde gezimizi gerçekleştirdik. 

Gezimiz paşabağları mevkinde bulunan peri bacaları, Çömlek yapımı atölyesi, Devrent vadisi, Zerve açık hava müzesi, Sallanan köprü, Göreme atv tur noktası ve balon kalkış noktası, Uçhisar kalesi gibi tarihi noktaların gezimi ile tamamlandı. 

Gezimiz süresince her türlü kolaylığı sağlaya tur firmasına, bizlere o bölgenin tarihi oluşumunu anlatan rehberlere teşekkür ediyoruz. 

Gezi boyunca öğrencilerimizi organize ederek sürecin sağlıklı yürütülmesinde katkı sağlayan ve gezi sürecini başlatan başta Özlem AYDIN olmak üzere, Hatice BIYIK, Selma GÜMÜŞ, Mehmet Emin ÖZTÜRK öğretmenlerimize ve müdür yardımcımız Bilal ERTUĞRUL'a ilgi, alaka ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gezi sürecinin başından beri süreci yöneten okul idaremize ve fedakar öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. 

Son olarak gezimize katılarak bu gezinin oluşumunu sağlayan ve gezi süresince olumlu davranışlar sergileyen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Amasya Taşova Şehit İdris Bolat Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)