Nevşehir Valiliği Gülşehir Kaymakamlığı Kurum Müdürleri ve Muhtarlar Toplantısı Okulumuz Ali Rıza Güneş Konferans Salonunda Yapıldı

Okulumuzda Nevşehir Valimiz Sn. Ali Fidan, Gülşehir Kaymakamımız Sn. Salih Gültekin,Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Hüseyin Çam, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Sn. B. Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Sn. Ali Loğoğlu, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi  ve ilçemiz kurum amirleri ile köy ve mahalle muhtarlarını ağırladık.

Okulumuzda Nevşehir Valimiz Sn. Ali Fidan, Gülşehir Kaymakamımız Sn. Salih Gültekin, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Hüseyin Çam, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Sn. B. Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Sn. Ali Loğoğlu, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi ve ilçemiz kurum amirleri ile köy ve mahalle muhtarlarını ağırladık.

 

Nevşehir Valisi Sayın Ali Fidan ve protokol heyeti, kurum müdürleriyle ve muhtarlarla yaptığı istişare ve değerlendirme toplantısının ardından yeni ve yeniden seçilen mahalle ve köy muhtarları ile Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi'ye hayırlı olsun dileklerini iletti. 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Nevşehir Gülşehir Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)