Niğde Tv’deyiz

LET US SPEAK projemizin çalışması olarak Niğde TV’ye  bir ziyaret gerçekleştirdik

Niğde Akşemseddin Bilim Sanat Merkezi olarak 2015-2017 yılları arasında 2 tane KA2 Erasmus+ Okul ortaklığı projemiz, ayrıca 1 tane KA1 personel haraketliliği projemiz onaylanmış bulunmaktadır. Toplamda 3 tane Avrupa Birliği Erasmus+ projesini okul olarak gerçekleştirmekteyiz.  LET US SPEAK adlı Okul ortaklığı projemizde Ortaklarımız Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti ve Romanya’dır.  SELFY projemizde ise toplam 8 ortaklı bir projedir. BU projede ise ortaklarımız Letonya, Romanya, Portekiz, Fransa, İtalya, Almanya, Yunanistan’dır. Proje ekibimiz önümüz yıllar içinde projeler için çalışmaktadır.

 

LET US SPEAK projemizin çalışması olarak Niğde TV’ye  bir ziyaret gerçekleştirdik . Ziyaretimiz esnasında öğrencileri Niğde TV’yi detaylı şekilde gezmişler, Niğde TV çalışanlarına haber yapımıyla ilgili sorular yöneltmişlerdir. Ziyaretimizin amacı öğrencilerimize bir haberin nasıl yapıldığının aşamalarını öğretmek ve öğrencilerimize proje çalışması olarak İngilizce haber yapmalarını sağlamak ve İngilizceyi kullanarak güncel olayları anlatmalarını sağlamaktır.

 

Niğde TV’ye bize böyle bir fırsat sunduğu için Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi proje ekibi olarak çok teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Niğde Merkez Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)