Ocak 2018 Özür Grubu Kontenjanları ve Tercihlere Açılan Okullar

Ocak 2018 özür grubu kontenjanları, tercihlere açılan okulların listesi

Özür grubuna açılan ve tercih edilebilecek okulların listesi Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı.

Ocak 2018 özür grubu kontenjanları, tercihlere açılan okul listesi

2018 Ocak Ayı Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Cangüvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme 2. Aşama Başvuruları 11.01.2018 tarihinde başladı, MEBBİS özür grubu başvuru modülü üzerinden öğretmenler tercih yapmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı ise özür grubuna açılan okulların listesini 12.01.2018 tarihinde yayınladı.

2018 OCAK ÖZÜR GRUBU BAŞVURULARI

 

2-8 Ocak 2018 tarihlerinde birinci aşamada başvuru yapan ve başvurusu onaylanan öğretmenler 11-17 Ocak 2018 tarihleri arasında ikinci aşamada okul tercihi yapıp başvurularını onaylatacaklar. Branş bazında açılan okulların listesine daha rahat ulaşmak için her özür grubu atama döneminde MEB tarafından yayınlanan okul kontenjan listesi Ocak 2018 özür grubu yer değiştirme başvurularında da yayınlandı.

OKULLARIN LİSTESİ

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Ocak 2018 özür grubu yer değiştirme başvurularına açılan okulların ve boş bulunan kontenjanların listesini yayınlarken ogretmenlericin.com olarak yayınlanan listede 2 dosya olduğunu, ikisinin de branşların baş harflerine göre sıralandığını hatırlatalım. Dosyayı bilgisayarınıza indirdikten sonra seçeneklerden branşınızı, özür grubundan tayin isteyeceğiniz il/ilçe seçimi yaparak tüm okullara ulaşabilirsiniz. Dosyaları açabilmeniz için winrar ya da winzip programınız olması lazım.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tokat Erbaa Fevzi Çakmak İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)