Öfke Kontrolü ve Davranış Bozuklukları Semineri Verildi

   Kurumumuz Elbistan Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğüne, Elma Şekeri Kıreşi müdürlüğünce 'Öfke kontrolü ve davraniş bozuklukları' konusunda kıreş personellerine  yönelik eğitim talebi sonrasında kurumumuz Rehberlik Öğretmeni Tansel BOSTANCI tarafından 05.09.2019 tarihinde seminer verildi.

   Bostancı; öfke kontrol bozukluğu insanların çoğunda bulunan olgunluk, empati ve sağlam düşünce biçimiyle ortadan kaldırılabilecek bir sorundur. Öfkelenildiği anda öfke kontrolünün en temel yapı taşı sessizliktir, sessizliğin tersine öfkeyi kontrol edemeyip sesin yükselmesi büyük problemlere yol açabilir. Sessiz ve sakin kalmayı başarmak öfke kontrolünün en etken kurallarının başında gelir. Sinirlendiğiniz ilk anda konuşmak yerine aklınıza ilk gelen şeyi söylemek yerine susup sessiz kalmayı tercih etmeniz gerekmektedir, dedi. Bostancı konuşmasının devamında ayrıntılı olarak Bilgilendirme yaptı.

   Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak bu noktada eğitimlerimiz, etkinliklerimiz, çalışmalarımız ve seminerlerimiz devam edecektir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)