Öğrenci ve Velilerimize Önemle Duyurulur

Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim süreci, okullardaki sınavlar ve yarıyıl tatili takvimiyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından bazı düzenlemeler yapılmıştır. Buna göre 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemi, aşağıda belirttiğimiz açıklama ve işlemler doğrultusunda sona erecektir. Lütfen mağdur olmamak için uyarılara dikkat ediniz ve iletişim kanallarını açık tutunuz.

1-  Uzaktan eğitime 22 Ocak 2021 tarihine kadar devam edilecektir.

2- 4 Ocak - 22 Ocak 2021 tarihleri arasında okulda yüz yüze yazılı sınavlar yapılacaktır.

3- 22 Ocak 2021 tarihinden itibaren  karne dağıtımı yapılacaktır.

4- Ders saati sayısına bakılmaksızın her dersten sadece bir yazılı sınav yapılacaktır.

5- 4 Ocak'ta başlayacak sınavların tarihleri bir hafta önceden öğrenci ve velilere duyurulacaktır.

6- Sınav haftaları süresince uzaktan eğitim devam edecektir.

7- Kendisinde veya birlikte kaldığı aile bireylerinden herhangi birinde kronik hastalık bulunan öğrenciler, okul içinde uygun bir zamanda ve izole bir ortamda sınava alınacaktır. Bu öğrencilerimiz, sınavlar başlamadan önce okula dilekçe ile bilgi vermek zorundadır.

8- Covid-19 salgınından dolayı hasta veya temaslı olup sınavlara süresi içerisinde katılamayan öğrenciler, okulumuzun planlaması dâhilinde ikinci dönemin ilk iki haftası içerisinde sınavlara alınacak olup bu durumdaki öğrencilerin birinci dönem puanlarına ilişkin iş ve işlemleri, girilemeyen derslerin sınavları tamamlandıktan sonra gerçekleştirilecektir. Bu durumda olan öğrencilerimiz sınavın yapıldığı gün covid hastası veya temaslı olduğunu belgelemek zorundadır.

9- Sınavlar gerek olması halinde Cumartesi de yapılabilecektir. Sınav süresi 40 dakika olacak ve bir günde iki sınav yapılacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Çarşıbaşı Çarşıbaşı Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)