Öğrencilerimiz Arü Tanıtım Gününde Ardahan Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Öğrencilerimiz ARÜ Tanıtım Gününde Ardahan Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Öğrencilerimiz ARÜ Tanıtım Günü'nde Ardahan Üniversitesi'ni Ziyaret Etti. Ardahan Üniversitesi, ARÜ Tanıtım Günü Şenliği kapsamında Ardahan ili genelindeki lise son sınıf öğrencilerini kampüsünde ağırladı. Etkinlik, üniversite hakkında bilgi edinmek isteyen lise öğrencilerini araya getirdi.

Etkinlik boyunca, öğrencilerimize Ardahan Üniversitesi'nin fakülteleri, bölümleri, sosyal ve akademik imkanları tanıtıldı. Üniversite yetkilileri tarafından yapılan sunumlarda, öğrencilere ARÜ'nün eğitim kalitesi, uluslararası iş birlikleri, öğrenci değişim programları ve kariyer olanakları hakkındaayrıntılı bilgiler verildi.

 

Tanıtım Günü kapsamında öğrencilere kampüs turu da düzenlendi. öğrenciler, laboratuvarlar, kütüphane, spor tesisleri ve öğrenci yurtlarını gezme fırsatı buldu. Üniversitenin sosyal olanaklarını da tanıtan rehberler, öğrencilere kulüpler ve topluluklar hakkında bilgi verdi.

Etkinliğe katılan öğrencilerimiz, üniversite hakkında merak ettikleri soruları yetkililere sorma imkanı buldu. Katılımcılar, ARÜ Tanıtım Günü'nün oldukça bilgilendirici ve faydalı geçtiğini ifade ettiler.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ardahan Merkez Ardahan Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)