Öğrencilerimiz Divriği Ulu Camisini Ziyaret Etti

ÖĞRENCİLERİMİZ DİVRİĞİ ULU CAMİSİNİ ZİYARET ETTİ

Sivas İl Müftülüğü, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Sivas Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü´nün organizasyonu ile İzci, lider ve gönüllüler  “Cami ve Gençlik”  teması çerçevesinde 08 Kasım 2014 Cumartesi ve 09 Kasım 2014 Pazar günleri öğle namazında Divriği Ulu Camii’nde buluştu.

      “Cami ve Gençlik” buluşması programına ev sahipliği yapan Divriği Ulu Camii Din Görevlileri caminin eşsiz mimarisi hakkında bilgiler verdi. Sivas Gençlik Spor ve İzcilik  Kulübünden yapılan açıklamada camilerimizi gençlerin ilgisini çekecek bir hale getirmenin ya da ilgilerini çekecek Camii programları icra etmenin önemine değinildi. Diyanet İşleri Başkanlığı 2014 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebet ile belirlediği "Cami ve Gençlik" teması doğrultusunda artık gençlerimize önem verilmesine dikkatleri çekmenin önemine de vurgu yapıldı.

      Genç kardeşlerimizi böyle bir organizasyonla bir araya getirerek Divriği Ulu Camii´nde buluşturmanın ve Sivas’ın eşsiz bir değeri olan bu mekanı gençlere tanıtmanın önemli olduğunu belirten kulüp yetkilileri bundan sonraki dönemde de gençlerin ilgisini çekecek cami programlarının devam edeceğini belirtti.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sivas Merkez Dörteylül Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)