Öğrencilerimiz 'Sokak Hayvanları İçin El Ele' Adlı E - Twinning Projesi Kapsamında Sokak Hayvanları İçin Faydalı Çalışmalar Yapmaya Devam Ediyorlar.

Yalova İmam Hatip Ortaokulu , yürütmekte olduğu 'SOKAK HAYVANLARI İÇİN EL ELE' adlı e-Twinning projesi kapsamında sokak hayvanları için faydalı çalışmalar yapmaya devam ediyorlar. Öğrenciler aldıkları web2 araçları eğitimleriyle Türkçe,İngilizce ve Arapça dillerinde afişler tasarlayarak farkındalık mesajları veriyorlar.

Okulda başlatılan kampanya süresince bağışlanan mamalardan mini mama paketleri hazırlayan ogrenciler, bu mama paketlerini kardeş okul olan Kadıköy Ilkokulu'ndaki miniklere vererek ,bu mamalarla bir sahipsiz hayvanı beslemelerini istediler. Yaptıkları okul ziyaretinde e-twinning projelerini tanıtan Yalova İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri okul ziyaretinin ardından Yalova Belediyesi 'nin sağladığı bir araçla Yalova veteriner işleri müdürlüğü sahipsiz hayvan rehabilitasyon merkezi ne giderek, oradaki sahipsiz hayvanları ziyaret ettiler ve görevliler eşliğinde besleme yaptilar.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Yalova Merkez Yalova İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)