Öğrencilerimize Lgs - Tyt - Ayt Performans Değerlendirme Çalışmaları İle Deneme Sınavları Uyguluyor ve Sonuçlarını Branş Öğretmenlerimizle Birlikte Değerlendiriyoruz.

ÖĞRENCİLERİMİZE LGS-TYT-AYT PERFORMANS DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI İLE DENEME SINAVLARI UYGULUYOR VE SONUÇLARINI BRANŞ ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE DEĞERLENDİRİYORUZ.

 

Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak akademik gelişim, kariyer planlama ve üniversiteye hazırlık alanlarında da öğrencilerimizin gelişimini sağlayacak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda; özellikle de 8 ve 12. sınıf öğrencilerimiz için LGS, TYT ve AYT deneme sınavları uyguluyor ve sonuçlarını idarecilerimiz, rehber, sınıf rehber ve branş öğretmenlerimizle birlikte değerlendiriyoruz. Başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirerek başarılarının devam etmelerini sağlıyoruz.

 

AKADEMİK BAŞARI İÇİN TEDBİRLER ALIYORUZ

 

Uygulanan performans değerlendirme çalışmaları ve demene sınavları sonucunda her öğrencimizin branş bazındaki gelişimini kayıt altına alıyoruz. İlgili dersin kazanımlarının ne ölçüde kavranabildiği belirlenirken; öğretmenlerimiz tarafından eksik görülen kısımların iyileştirilmesi, iyi olunan alanların daha da geliştirilebilmesi adına tedbirler alınıyor.

 

İLGİ ALANINA GÖRE KARİYER PLANI

 

Öte yandan öğrencilerimiz, seçmiş oldukları alandaki meslekler hakkında bilgilendiriliyor ve ilgili bölümü kazanabilmeleri için nasıl bir çalışma planı uygulamaları gerektiği konusunda kendilerine yardımcı olunuyor. Böylelikle her öğrencimiz üniversitede okumak istediği bölüm için hangi dersten nasıl çalışması ve kaç tane soru çözmesi gerektiğinin bilincinde oluyor.

 

HEDEF: LİSE ve ÜNİVERSİTE SINAVINA 'TAM HAZIR' GİRMEK

 

Bütün bu çalışmalar, öğrencilerimizin okulumuzdan mezun olduğunda lise ve üniversite sınavına her şekilde hazır olarak girmesi için gerçekleştiriliyor. Okul olarak hedefimiz, her bir öğrencimizin bütün konuları bitirmiş, kazanımları kavramış, yeteri kadar soru ve demene sınavı çözmüş, ne yapacağını bilen kendinden emin bir şekilde LGS, TYT ve AYT sınavlarına girerek hedefledikleri başarıya ulaşmalarını sağlamak. Bu kapsamda; idareci ve öğretmenlerimiz çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Geyve Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)