Öğrencilerimizin Karne Mutluluğu

Öğrencilerimize 2 Temmuz 2021 Cuma günü karnelerini verdik. Yaklaşık bir buçuk yıldır yaşanan salgın sebebiyle basılı karne alamayan öğrencilerimiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılının sonunda karnelerini aldılar. Sevinç ve heyecanları gözlerinden okunan öğrencilerimiz karnelerini öğretmenlerinin elinden aldılar.

Karne günü dolayısıyla düzenlenen törene Mahalle Muhtarımız Bedi GENÇ de katıldı. Yıl boyunca okulumuzun ihtiyaçları için destek olan Okul Aile Birliği Başkanımız Mikail Genç ile ilçemizin iş insanlarından Mehmet AKBAY'a teşekkür plaketi verildi.

Okulumuzda bu yıl görev yapıp görevinden ayrılan Okulöncesi Öğretmenlerimiz Birgül TÜRKAY ve Manolya SÜRMELİOĞLU'na da çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Okulumuzda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapan Metin ALAKOP'a da yıl boyunca yaptığı kültürel ve sanatsal çalışmalar dolayısıyla teşekkür plaketi verildi.

Yaşadığımız bu zorlu salgın sürecinde her zamankinden daha çok çalışan tüm öğretmenlerimize, okulumuzun temizlik ve güvenliğinden sorumlu görevlilerimize, her zaman destek olan velilerimize bir kere daha teşekkür ediyoruz.

Yıl boyunca okulumuzun ihtiyaçları için destek olan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Mahalle Muhtarımız ve Okul Aile Birliğimize de teşekkür ediyoruz.

Gelecek eğitim-öğretim yılının salgında kurtulmuş olarak gerçekleşmesi ümidiyle Karaağaç Hayriye Can Kireççi İlkokulu ve Ortaokulu Ailesi olarak tüm veli ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Hatay Arsuz Karaağaç Hayriye Can Kireçci İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)