Öğrencilerimizle Başarı ve Öğrenme Odaklı Etkinlik Yaptık

Okulumuz öğrencileri ile sohbet havasında geçen başarı ve öğrenme odaklı etkinliğimiz okulumuz çok amaçlı salonundayapıldı.

Öğretmenlerimizin tamamı dün öğleden sonra Zonguldak´taki zümre toplantısına katıldığından taşıma araçları gelene kadar Okul Müdürümüz Murat EYİOĞLU başkanlığında yapılan rehberlik bir bilgilendirme semineri yapıldı. Öğrenciler arasından seçilen iki grup başarı ve başarısızlıklarını değerlendi. Öğrenciler velilerin eğitim öğretime dahil olması gerektiğini, sosyal ağların eğitimi olumsuz eklediğini, çalışmalarını televizyon,telefon  ve benzeri şeyler yüzünden  hep ötelediklerini söylediler.  

 Okul Müdürmüz Murat EYİOĞLU öğrencilere  konuşma fırsatı vererek onları dinledi. Bizlerin öğrenciler için burada olduğumuzu söyleyerek. Eğitim ve Öğretimin kalitesini hep beraber artırmamız gerektiğini söyledi. Sosyal yönden doyum sağmayan öğrencinin başarılı olamayacağını söyledi. Bu nedenle sosyal etkinliklere projelere, yarışmalara, gezilere dahil olmamız gerektiğini öğrencilere aktardı. 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Merkez Beycuma Şehit Polis Çağdaş Arslan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)