Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun!

Bilindiği gibi büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Başöğretmen ünvanını aldığı gün olan 24 Kasım günü 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Biz de Alparslan Ortaokulu olarak öğretmenlerimizin bu özel günlerini okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle kutladık.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı bütün sınıflarda ilk derste, derse giren öğretmenlerimize süpriz sunumlar yapılarak başladı. Süpriz programımız içinde günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler, kutlama komitesi tarafından hazırlanan "Öğrencilerimizin Dilinden Öğretmenler"  ve "Alparslan´da Öğretmen Olmak" videoları, okul koromuzdan 2 şarkı ve skeç gösterisi yer aldı. Matematik öğretmenlerinden Ayşegül SEZER okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin yardımlarıyla hazırladığı "Muallim" klibi ilgiyle izlendi. Okul aile birliğimizin hazırlamış olduğu süpriz için de ayrıca teşekkür ederiz. Kutlama komitesinde yeralan ve programın hazırlanmasında büyük emek harcayan Ayşegül İNCE, H.Yasemin NEZİR öğretmenlerimize tekrar teşekkür ediyoruz.

İlçe milli eğitim müdürümüz Mansur GÖK bu özel günümüzde bizleri ziyaret ederek onurlandırmıştır. Kendisine gösterdiği bu incelikten dolayı teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Kozlu Kozlu Alparslan Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)