Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun!

"Dünya'nın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır." M.Kemal ATATÜRK

Öğretmenler günü kutlama programımız başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehit öğretmenlerimiz için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’mızın söylenmesi ile başladı. Açılış konuşması okul müdürümüz Vedat KOÇ tarafından yapıldı.

1/A ve 1/B sınıfı öğretmenlerinin öncülüğünde hazırlanan program günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmanın yapılması ve ardından şiirlerin okunmasıyla devam etti.

Kutlama programında 4/A sınıfı “Öğretmen Olmak İstiyorum” adlı oratoryoyu, 4/B sınıfı “Dünya’nın Bütün Çiçekleri” adlı şiirini,  3/B sınıfı “Senden Daha Güzel” adlı koro çalışmasını, 1/A ve 1/B sınıfları ise ortak olarak hazırlamış oldukları “Teşekkürler Öğretmenim” adlı gösteriyi sundu.

Programımızın son bölümünde okulumuzda düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler okul müdürü Vedat KOÇ tarafından tebrik edilerek madalyaları takdim edildi. Okulumuz birincisi 4/A sınıfından Öykü Nil ÖZYÖN, okulumuz ikincisi 2/B sınıfından Esrin Mina ALKAN, okulumuz üçüncüsü 1/B sınıfından Elif Mina ÖZTÜRK oldu.

Sarıkamış Kaymakamı Sayın Enis ASLANTATAR öğretmenler günü vesilesiyle okulumuza teşrif etmiş olup, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Öğretmenlerimizle tanışarak konuşmalarda bulundu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)