Oklumuzda Karne ve Veda Töreni Düzenlendi

On yıllık süre zarfında okulumuzda öğretmen, müdür yardımcısı ve son olarak beş yıldır okul müdürü olarak görev yapan Ökkeş Rahmi AKMAZ tayini çıktığından dolayı veda mesajı yayımlamıştır. Okulumuza vermiş olduğu katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

 

Sevgili Meslektaşlarım ve Değerli Öğrencilerim,

Bu satırları yazarken, okulumuzda on yıllık muhteşem bir yolculuğun sonuna geldiğimi ifade etmenin derin duygusallığı içerisindeyim. Bu okulda öğretmen, Müdür Yardımcısı ve son olarak Okul Müdürü olarak geçirdiğim her anı, bana çok şey kattı ve hayatımın en değerli anıları arasında yerini aldı. Değerli mesai arkadaşlarım, sizlerle birlikte olmak, öğrenmek ve öğretmek benim için büyük bir onurdu. Her birinizin gelişimini görmek ve başarılarınızı paylaşmak benim için tarifsiz bir mutluluk kaynağı oldu. Gelecekte de başarılarınızın devam edeceğine inancım tam. Unutmayalım ki, bilgi ve sevgi paylaştıkça çoğalır ve sizler bu okulun geleceğini aydınlatacak en değerli ışıklarsınız. Birlikte çalıştığımız bu yıllar boyunca, sizlerden çok şey öğrendim ve sizlerle çalışmak benim için büyük bir ayrıcalıktı. İşbirliğimiz ve dostluğumuz sayesinde hem profesyonel hem de kişisel olarak kendimi geliştirme fırsatı elde ettim. Her birinize teşekkür ediyorum ve gelecekteki tüm projelerinizde başarılar diliyorum.

Sevgili öğrencilerim, bu ayrılık bir son değil, yeni başlangıçların habercisidir. Hepinizi sevgiyle kucaklıyor, gelecekte her birinize başarılar diliyorum. Yolunuz açık, şansınız bol olsun.

En derin Sevgi ve Saygılarımla,

Ökkeş Rahmi AKMAZ

Okul Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Araban Araban Elif Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)