Oku Kitabını Tasarla Kapağı Yarışmamız Başladı

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz kütüphanecilik kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından ilçe genelindeki ortaokul öğrencilerinin de katılım sağlayabileceği Oku Kitabını Tasarla Kapağını adlı tasarım yarışmamız başladı.

 Kapak tasarımı yarışmamızın konusu Oku Kitabını Tasarla Kapağını. Katılımcılar okumuş olduğu kitabın kapağını içeriğine uygun olmak koşuluyla özgün olacak şekilde tekrar tasarlar.

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerin kütüphane ve kitaplarla bağını güçlendirmek, okuduğu kitapların kapağını hayal gücüyle birleştirip özgün tasarım becerileriyle ortaya somut ürün koymalarını sağlamak; okuyan, okuduklarını farklı bakış açılarıyla değerlendirmelerine olanak tanımak amaçlanmıştır. Çocukların kitaplarla bağını, eğlenceli etkinlik ve bu tür yarışmalarla güçlü kılmak.

Yarışma son başvuru tarihi 7 Nisan 2023“tür.

Katılım Şartnamesi için TIKLAYINIZ.

Orataokul öğrencilerinin tamamı yarışmaya katılım sağlayabilir.

Yarışmaya bireysel veya gurup olarak katılım mümkündür. Grup en fazla 3 kişiden oluşabilir.

Bir katılımcı veya gurup en fazla 3 eserle katılabilir.

Katılımcıların      tasarımları     özgün      olmalıdır.     Alıntı    eserler     tespit edildiğinde değerlendirmeye alınmayacaktır. Alıntı olan eserin sorumluluğu katılımcıya aittir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)