Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ve Veli Toplantısı Gerçekleştirildi.

Okul aile birliği toplantısı 10 Ekim 2019 Perşembe günü saat 17.15'te  katılım cetvellerinin imzalanması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürümüz Doğan SUBAŞI okulumuzun genel durumu, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz hakkında bilgiler verdi. SUBAŞI konuşmasında Yunus Emre Ortaokulu'nun öncelikli olarak çocuklarımızı hayata daha sonra liseye hazırlayan bir kurum olduğunu ifade ederken "Yunus Emre Ortaokulun'da çocuklarımızı sadece akademik olarak değil; spor, sanat ve kültürel yönden de daha ileriye taşımayı amaç ediniyoruz" dedi. Konuşmasına okul, öğrenci ve veli üçgenin önemine değinerek katılan velilerimize teşekkür etti.

Yapılan okul aile birliği yönetim ve denetleme kurulları oluşturuldu. Okul Aile birliğinin tahmini bütçesi görüşülerek yönetim kurulu genel kurul tarafından yetkilendirildi.Daha sonra sınıflara alınan velilerle sınıf rehber öğretmenlerimiz ve ders öğretmenlerimiz görüş alışverişinde bulundular.

Yoğun katılımla gerçekleşen toplantında seçilen okul aile birliği yönetim ve denetim kurullarına görevlerinde başarılar dilerken katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çankırı Merkez Yunus Emre Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)