Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı

 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı. Ağrı Spor Lisesi Müdürlüğü Okul-Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 07.10.2023 Cumartesi günü saat 11.00’de okulumuzun giriş katında yapılacaktır.

Toplantıya Katılımın sağlanması ve toplantıya gelirken aşağıdaki "Kılık Kıyafet Anketi"nin doldurulması ve okul idaresine teslim edilmesi önem arz etmektedir.

AĞRI SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

OKUL KIYAFETİ BELİRLEME ANKETİ

 

Sayın Velimiz;

Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmeliğin 3. maddesinin 2. Fıkrasında;

"Öğrenciler, okul, sınıf ve şubelerde tek tip kıyafet giymeye zorlanamaz. Ancak, okul yönetimi ve okul-aile birliğinin koordinatörlüğünde, 4 üncü maddede yer alan sınırlamalara aykırı olmamak kaydıyla, velilerin yüzde ellisinden fazlasının muvafakati alınarak ilgili eğitim-öğretim yılı için okul kıyafeti veya kıyafetleri belirlenebilir. Bu fıkranın uygulanmasına dair usûl ve esaslar Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan yönerge ile belirlenir." İfadeleri yer almaktadır.

Yönetmelik hükümlerine göre okul kıyafeti belirleme yetkisi siz değerli velilerimize bırakılmaktadır. Okulumuzdaki kılık kıyafet düzenlemesi ile ilgili bu anket formunu doldurarak okulumuz idaresine en geç 22 Eylül 2023 Cuma gününe kadar ulaştırmanızı bekliyoruz.

 

Öğrencinin;

Adı Soyadı     : …………………………………..

Sınıfı / No’su : ……………… / ..……………..

Veli;

Adı Soyadı : ……………………….………….

Veli İmzası : ……………………….………….

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ağrı Merkez Ağrı Spor Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)