Okul Aile Birliği Topantısı Yapıldı

23.10.2016 tarihinde okul aile birliğimiz öğrenci ve okulumuz ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere toplandı.

 

      Okulumuzda 23.10.2016 Pazar günü müdürümüz Sn. Ali ALIN başkanlığında ve tüm öğretmenlerimizin katılımıyla Okul Aile Birliği Toplantısı yapıldı.

      Müdürümüz Ali ALIN konuşmasına öncelikle kendini tanıtarak okulda yaptığı ve yapacağı yenilikler hakkında velilerimizi bilgilendirerek başladı. Öğrencilerin temizliklerine önem göstermesi, kılık kıyafet kurallarına uygun olarak gelmeleri, ilk derse geç gelmemeleri gibi konularda velilerimize gerekli konuşmayı yaptı. Hafta sonu TEOG kursuna öğrencilerin düzenli katılım göstermesinin ve bununla birlikte evde uygun çalışma ortamı sağlanıp öğrenci çalışması takip edilirse onları başarılarının daha fazla artacağı yönünde bilgi verdi. Daha sonra sınıf rehber öğretmenlerimiz velilerle öğrencilere nasıl davranmaları gerektiği, temizlik düzen konusunda daha dikkatli olmaları, öğrencilerin çalışma saatlerinin düzenlenmesi konusunda konuşma yaptı. 

         Okul Müdürümüz eğitim-öğretimin sağlam ayaklar üzerinde durabilmesi için velilerimizin rolünün bu süreçte büyük olduğunu vurgulayarak onların da desteğini istedi. 2016/2017 Eğitim-Öğretim yılının başarılı geçemesi temennisiyle toplantı sona erdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bingöl Merkez Yeşilyurt Ortaokulu

Kaynak:https://bingolyesilyurtortaokulu.meb.k12.tr/icerikler/okul-aile-birligi-topantisi-yapildi_2788442.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)