Okul Aile Birliği Toplantısı Gerçekleştirildi.

Şehit Üsteğmen Nizamettin Songur İlkokulu Okul Aile Birliği olağan genel kurulu 26 Ekim 2014 Pazar saat 13:30 da okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Şehit Üsteğmen Nizamettin Songur İlkokulu Okul Aile Birliği olağan genel kurulu 20 Aralık2014 Cumartesi Günü  saat 10:00 daokulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Genel katılımlı Okul aile birliği toplantısında açılış konuşmasında okul müdürümüz Nihat KOÇ kırsaldan şehre göçün en önemli sebebi çocuklarımıza iyi bir eğitim aldırmak için olduğunu, Çocuklarımız  her zaman birinci önceliğimiz olması ve bu nazar ile bakılması gerektini vurgulamıştır.

       Rehber öğretmenimiz verimli ders çalışma ile ilgili sunu yaptmıştır. Ailenin çocuğuna sürekli çalış demek ile değilde, onu davranış olarak teşvik etmesi gerektiğini söylemiştir. Günümüzde veli olarak günlük zevklerimizden vazgeçerek ( dizi, film izlemek gibi) çocuğumuza ders çalışma ortamı  yaratabilir onunla ilgilenirsek onu önemdiğimizi farkettirebiliriz demiştir.

       Mahalle muhtarımızın konuşması ile toplantı başlarken genel kurulumuzda yönetimdeki üyeler seçilmiştir. Banu Derya GÜNDOĞDU, Derya KANAT, Keziban TURAN, Murat KUNDUZ ve Keziban BİÇER.

        Toplantı sonrasında öğretmenlerimiz sınıflarında veli toplantısı yapmıştır.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sivas Merkez Şehit Üsteğmen Nizamettin Songur Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)