Okul Dergimiz "deli Dolu Anadolu" Yayında.

2017-2018 Eğitim/Öğretim Yılı Başından Beri Hazırlıkları Devam Eden Okul Dergimizin Çalışmaları Tamamlandı ve Baskıdan Çıktı.

Okulumuz Afşinde Kurulduğu Günden Günümüze Değin Bir Çok Farklılığa ve Başarıya İmza Atmıştır."Deli Dolu Anadolu " Dergisinde Bu Farklılığın En Bariz Göstergesidir.Gerek Kalitesi,Gerek İçeriği İle Okul Dergisi Kavramını Çoktan Aşmış,Profesyonelleri Kıskandıracak Bir Niteliğe Sahip Olmuştur.Bu Durum Aynı Zamanda Okulumuzun Geldiği Noktayı Göstermesi Açısından Oldukça Önemlidir.

 

Genel Yayın Yönetmenliğini  Edebiyat Öğretmenimiz Mehmet Sinan PAKSOY´un Yürüttüğü ve Diğer Öğretmen ve Öğrencilerimizin Katkılarıyla "Deli Dolu Anadolu" İsimli Okul Dergimiz Büyük Bir Özen Ve Emek İle Hazırlandı.  Oldukça Zengin ve Farklı Bir İçeriğe Sahip Olan "Deli Dolu Anadolu" Alışılagelmiş Okul Dergilerinden Ayrı Bir Çizgiye Sahiptir. Derginin Adı Gibi İçeriği de Dolu Doludur.Biyografiden Geziye,Denemeden Söyleşiye,Mizahtan Zeka Oyunlarına Farklı Eserleriyle Siz Okuyucuların Beğenisine Sunulmuştur.

Dergimizin İmtiyaz Sahibi Okul Müdürümüz Sayın Cabir TERCAN ;

"Dergimiz Gerek Öğrencilerimizin ,Gerekse de Öğretmenlerimizin Merakla Alıp Okuyabileceği,Arşivinde Saklayacağı Yıllarca Güncelliğini Koruyacak Nitelikte Hazırlandı.

 

Dergi Ekibi Ekim Ayından Ocak Ayına Kadar Oldukça Uzun Bir Süre Emek ve Çaba Sarfetti.

Hazırlık Aşamasında Gözden Kaçan Basım ve Yayım Hataları ,Eksiklerimiz Olabilir/Olacaktır. Bu Noktada Eleştirilerinizi Bekliyoruz.Bu Eleştiriler Bizi Daha İleri Noktalara Taşıyacaktır.

Dergimiz Her Dönem(Ocak-Haziran) Yeni Sayısıyla Ve Yenilenen yüzüyle Siz Değerli Okurların Beğenisine Sunulacaktır.

Dergimizin Hazırlanmasında Yoğun Emek Ve Çaba Sarfeden,Okul İdarecilerimi,Öğretmenlerimi ve Öğrencilerimi Kutluyorum." Dedi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Afşin Afşin Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)