Okul Dergimiz Ekalem Yayında! Keyifli Okumalar Dileriz.

Okul dergimiz EKALEM’ in 2024 sayısını, Gençlerden Gençliğe sunulmuş bir adım olduğunu düşündüğümüz için geleneği bozmayarak yine 19 Mayıs tarihinde sizlere sunuyoruz. Bu Eğitim ve Öğretim yılında cumhuriyetimizin 100. yaşını kutladık. Onun bizlere emanet ettiği bu yüce miras ışığında bugün hür bir şekilde yazıyor, konuşuyor ve yaşıyoruz. Köklü ve bir o kadar da genç cumhuriyetimiz; sağladığı özgürlükler, kazandığı zaferler ve inşa ettiği nesiller ile ilelebet payidar kalacaktır. Bizler bu mirasın bekçileri olarak daima çalışacağız. Bu anlamlı yılda özenle hazırladığımız sayımızı da elbette Atamıza, onun en büyük eseri cumhuriyetimize ve vatanımız için azimle çalışmış ve çalışan kahramanlarımıza adıyoruz. .

Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen, eğitim, öğretim, EKAL eğitim vizyonu, okumanın önemi, gençlerden beklentileri üstüne verdiği röportajla da katkı sağlayan okul müdürümüz Semih YAVUZ’ a, verdiği emek ile derginin yükünü sırtlayan, dergiyi derleyen ve yayıma hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Gülçin Berna YUMAK' a,  “İyi ki hayal ettik iyi ki başardık.” diye yola çıkan gün geçtikçe kendini geliştiren Kültür ve Edebiyat Kulübü başkanımız 12/İ sınıfı öğrencisi Tuba Büyükşengür’e,  gece gündüz bilgisayar başında çalıştığımız tasarımcılarımız 11/ D sınıfından Türker  Tozçöken ve 12/B sınıfından Esinnur Çalışır’a, çalışmaları ile sayfalarımızı dolduran azimli ekip arkadaşlarıma, bize resimleriyle görsel şölen sunan Görsel sanatlar zümrelerimize ve gönüllerindekini tuvallerine yansıtan öğrencilerimize,  yaptıkları etkinlik ve başarılarla, aldıkları madalya ve derecelerle gönlümüzde ve dergimizde sayfaları süsleyen öğrenci ve öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyorum. 

Cumhuriyetimize yakışır bir duruş ile Gençlerden Gençliğe” bir armağan olarak hazırladığımız dergimizi  keyifle  okumanızı  diliyoruz. 

Dergi linkimiz 

 https://online.fliphtml5.com/cptci/pnfp/

Karekodu okutarak da dergimize ulaşabilirsiniz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Odunpazarı Kılıçoğlu Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)