Okul Kaydı ve Genel Açıklama

Okulumuz 9. sınıfına 2023-2024 eğitim - öğretim yılında yetenek sınavı sonucunda 120 öğrenci alınacaktır. Bu 120 öğrenci, 4 şubeye (9/A,B,C,D) yerleştirilecek ve şubeler 30 öğrenciden oluşmaktadır.

 

Öğrenci kayıtları, ilgili yönetmelik, genelge ve bakanlığımızın yazılı talimatnameleri doğrultusunda 17-19/07/2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

 

Okul kaydı yapılırken aynı zamanda okul pansiyonunda kalmak isteyen öğrencilerin okul müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Okulumuzun 204 kişi  kapasiteli erkek öğrenci ve 100 kişi kapasiteli kız öğrenci pansiyonu mevcuttur. 2023-2024 eğitim - öğretim yılında ara sınıf ve 9. sınıflar için paralı ve parasız yatılı olmak üzere toplam 93 erkek  ve 48 kız  boş kontenjan bulunmaktadır.

  

NOT: Kayıt esnasında öğrenci velisinin (anne veya baba) mutlaka gelmesigerekir.

 

 

 

KAYIT ESNASINDA

TÜM ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER

  

 

1.   Bir adet fotoğraf

2.   Öğrenciye ait kimlik fotokopisi

 

3.   Öğrenci burslu ise okuduğu okuldan onaylı bursluluk belgesi veya yazısı (Bursluluk sınavı öncesi okuduğu okula teslim edilen burslulukla ilgili bütün evraklar ya da onaylı fotokopileri alınır veya bu evraklar yeniden çıkartılarak kayıt esnasında teslimedilir.)

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın İncirliova Aydın İncirliova Spor Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)