Okul Kıyafetlerimiz Belirlenmiştir

Okul Aile Birliği yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim yılından itibaren okul kıyafetleri değişmiştir.

                                                                                   TUTANAK

            Okul Aile Birliği yönetim kurulu 27.03.2015 cuma günü saat 10.30 da müdür odasında toplandı. Aşağıdaki kararları aldı.

         2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren geçerli olmak üzere velilere okul forması için anket düzenlendi. Bu anket sonucuna göre 231 veli yeni eğitim öğretim yılından itibaren geçerli olmak üzere yeni formaya geçilmesini istiyor. 9 veli istemiyor sonucu çıkmıştır. Çoğunluk istediğinden 2015-2016 eğitim öğretim yılında yeni formaya geçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Yeni forma için esnaflarla görüşülmüş ve aşağıda özellikleri belirtilen forma oybirliği ile kabul edilmiştir.

ERKEK – KIZ ÖĞRENCİ ÜST GRUBU :

MONT:  %80 pamuklu -%20 polyester iplikten imal edilmiş. Üç iplik ,uzun kol ve lacivert renkte olacaktır. Fermuarlı, cepli olacaktır. Yaka ve kol ribanaları beyaz ve lila çizgili olacak, çekme polyester yaka kullanılacaktır.

SELANİK SWEAT: % 100 cotton penye iplikten imal edilmiş olup, yakalı, 2 düğmeli, uzun kol, lila renginde olacaktır. Kol ve yaka ribanaları aynı lila olacaktır.

TŞÖRT: %100 cotton iplikten imal edilmiş yakalı, 2 düğmeli ve gri renkte olacaktır. Yan kısımları lila renkli olacak. Yaka ve kol ribanaları beyaz-lila çizgili olacaktır.

ERKEK ÖĞRENCİ ALT GRUBU:

PANTOLON: Gri renkte kumaş pantolon

KIZ ÖĞRENCİ ALT GRUBU:

PANTOLON: Lacivert renkte kumaş pantolon

 

 

Mahmut ÇİFTCİ               Ali ÖNDER                 Derya ÇİNİCİ          Mehmet SEVİM               Erdal KETHÜDA

Başkan                            Başkan Yrd.                 Muhasip Üye            Sekreter                               Üye

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çankırı Merkez Gazi Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)