Okul Kütüphanemiz Hizmete Açıldı

Okul kütüphanemiz 2016-2017 eğitim öğretim yılında hizmete girmiştir.

   Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak,inceleme araştırma bilincini artırmak,düşünce ufkunu genişleterek daha bilinçli ve duyarlı nesiller yetiştirmek , kitap ihtiyaçlarını karşılamak, ülkemize daha iyi,daha kaliteli,daha donanımlı bireyler  yetiştirmek amacıyla ilk defa kurulum çalışmalarına başladığımız kütüphanemizi hizmete açmış olmanın haklı gururunu Kızılyaka İlkokulu ailesi olarak hep beraber yaşıyoruz.

   Fiziki donanım ihtiyaçlarını çeşitli girişimlerle karşıladıktan sonra okul olarak başlattığımız kitap toplama kampanyamıza başta 2267 adet kitapla en büyük bağışı yapan HATAY ili DÖRTYOL ilçesi Gazi İlkokulu yönetici,öğretmen,öğrenci ve velileri olmak üzere ülkemizin dört bir köşesinden yaptıkları yardımlarla okul kütüphanemizin kurulmasında emeği geçen tüm eğitim gönüllülerimize yardımlarını esirgemedikleri için okulumuz adına teşekkür ederim.Yine kitap toplama kampanyamızın başlamasına öncülük eden Okul Öncesi öğretmenimiz Emine GÖZALAN ALKAN hanımefendiye ayrıca teşekkür ederim.

    Kütüphaneler eğitim ve öğretimin olmazsa olmaz yerleridir.Bilimin ve bilginin temel kaynağıdır.Bunun için okullarda kütüphanelerin bulunması son derece önemlidir.Hizmete açtığımız kütüphane sayesinde  öğrencilerimiz artık okulumuz kütüphanesinde istedikleri her türlü bilgiye rahatça ulaşabileceklerdir. Bilginin,bilgeliğin,bireysel gelişimin hazzını yaşayacaklardır.

   Son zamanlarda ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışan kirli oyunları bozmanın tek yolunun okuyan,düşünen,üreten,çalışan,daha donanımlı,inançlı,vatansever ve milliyetçi nesiller yetiştirmekle mümkün olduğunun farkındayız.

    Kızılyaka İlkokulu ailesi olarak  ülkemizin var olabilmek için gereksinim duyduğu nitelikli insan yetiştirme faaliyetlerimize tüm gayretimizle devam edeceğiz.Fen laboratuvarından sonra kurduğumuz kütüphaneyle  hedefimize bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Tüm paydaşlarımıza hayırlı olsun….

 

 

Yusuf ATAEL

Okul Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Kızılyaka İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)