Okul Müdürmüz Erol Gündoğdu'nun 1. Dönem Yarıyıl Tatil Mesajı.

Sevgili öğrencilerim, değerli öğretmenlerim ve değerli velilerimiz,

Eğitim öğretim yılının birinci dönemi başarıyla tamamlanmış olduğumuzu gururla ifade etmek istiyorum. Siz sevgili öğrencilerimizin azimli çalışmaları, öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve velilerimizin destekleri sayesinde güzel bir dönemi geride bıraktık.

Karnelerimizi almak için sabırsızlandığımız şu günlerde, tatil süresince dinlenme ve kendimize zaman ayırma fırsatı bulacağız. Bu kısa arada, enerjimizi toplayarak ikinci döneme hazırlanacağız.

Eğer birinci dönemde hedeflerimize ulaşamadıysak, ikinci dönemde daha fazla çalışarak başarılı olmak için kararlılıkla çalışacağız. Eksikliklerimizi telafi etmek için öğretmenlerimizden yardım alacak, derslerimize düzenli olarak çalışacak ve sorular sormaktan çekinmeyeceğiz.

Tatil döneminde kitap okuyarak kendimizi geliştirebilir, hobilerimize vakit ayırabiliriz. Ayrıca ailemizle ve sevdiklerimizle güzel vakit geçirerek ruhumuzu dinlendirebiliriz.

Sevgili öğrencilerim, sizleri gelecek dönemde de başarılı olmanız için sürekli desteklemeye devam edeceğiz. Unutmayın, zorluklarla karşılaştığınızda pes etmek yerine daha çok çalışarak hedeflerinizi üstesinden gelebilirsiniz.

Hepinize iyi tatiller diliyor, dinlenerek güç toplamanızı ve gelecek dönemde daha da başarılı olmanızı temenni ediyorum.

Saygılarımla,

Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Beşiktaş Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)