Okul Müdürü Mehmet Akif Odabaş´ın 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Yılı 1. Yarıyıl Mesajı

Okul Müdürü Mehmet Akif ODABAŞ´ın 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Yarıyıl Mesajı

Sevgili öğrencilerim,

       2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının I. Dönemini çalışarak, yorularak fakat yılmayarak tamamladık. Hepinizi gösterdiğiniz gayretlerden ötürü yürekten kutluyorum. Bugün karnelerinizi alıp gururla, heyecanla velilerinize koştuğunuz gündür. Mutlaka karne notları düşük öğrencilerimiz de var. Biliyoruz ki biraz daha fazla çalışarak telefi edemeyeceğiniz eksikliğiniz yoktur. Kendi gücünüz, öğretmenleriniz ve velilerinizin desteği ile başarılarınızı yükseltecek ve hedeflerinize ulaşacaksınız. Başarıya ulaşmak için önünüzde hiçbir engel olmadığını bilmelisiniz. II. yarıyılda daha büyük bir heyecan ve arzu ile çalışacağınıza, başarılarınızı arttıracağınıza inanıyor ve size her zaman olduğu gibi güveniyorum.

Saygıdeğer Veliler,

         Her biri ayrı bir dünya olan çocuklarınız bir dönemi daha tamamlayıp, karneleriyle sizlere koştular. Yarının Türkiye´sini idare edecek çocuklarınıza güveninizi ihmal etmeyin. Onlar ellerine fırsat verildiğinde bir çok başarıya ve güzelliğe imza atabilecek müstesna birer bireydir. Onların yapamadıklarını değil de başarabildiklerini ifade ettiğimizde, yeteneklerini keşfetmeye çalıştığımızda ve onlara fırsatlar yarattığımızda yarının ne kadar güzel olacağını şimdiden göreceksiniz.

 

Kıymetli Mesai Arkadaşlarım,

         Eğitimin temel taşı olan sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularıyla geleceğimizin teminatı çocuklarımızı her zaman olduğu gibi tekrardan sarıp kucakladınız. Tüm imkanları kullanarak, büyük fedakarlıklarla elinizden gelen bütün gayret ve çabayı göstererek onların yetişmelerine en kutsal katkıyı koydunuz. Başarılı çalışmalarınızın bundan sonraki dönem ve yıllarda da artarak devam edeceğine yürekten inanıyor; karşılığını beklemediğiniz ve karşılığı ödenemeyecek tüm emekleriniz için tüm öğrenci ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gümüşhane Merkez Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)