Okul Müdürü Rüstem Kurt'un Yarı Yıl Tatil Mesajı

Okul Müdürü Rüstem KURT'un Yarı Yıl Tatil Mesajı

 

Sevgili öğrenciler; zor bir dönemi geride bıraktık ve yarıyıl tatiline girdik. Bu tatil sürecinde dinlenelim, kitap okuyalım ve eğitici filmler izleyelim.15 Şubatta sizleri tekrar aramızda görme dileği ile iyi tatiller diliyorum.

 

22 Ocak 2021 Cuma günü itibarıyla 2020-2021 eğitim öğretim yılının birinci yarıyıl tatiline  giriyoruz. Uzun, zahmetli meşakkatli olduğu kadar özlem dolu bir yarıyılı tamamladık. Covid-19 salgını sebebi ile, idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize özverilerinden, sabırlarından, yardımlaşmalarından dolayı teşekkür ederim. Çocuklarımızın öğretmenlerimizin sağlığını önceliklerimiz arasında tutarak her türlü sağlık ve güvenlik tedbirlerimizi aldık. 22 Ocak 2021 Cuma günü başlayan tatil döneminin sağlıklı ve verimli geçmesi arzu ediyorum.

 Sevgili Çocuklar;

Salgın döneminde evlerinizde eğitim öğretime katılımlarınızla göstermiş olduğunuz gayret ve özveriden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Yeni normalde karşılaştığımız zorlu şartlara rağmen öğrenmek, başarmak için inanarak verdiğiniz mücadele her türlü takdiri hak ediyor. Bu mücadelemizde gösterdiğiniz sabırdan dolayı da sizi tebrik ediyorum.  Bu tatil boyunca evlerinizde sağlıkla kalmanızı ve tatil sonrasında hazır olmanızı istiyorum.

Kıymetli veliler,

Salgın döneminde özellikle anneler çocuklarıyla beraber hareket etmek zorunda kaldılar. Sizin hakkınız ödenmez. Sizler bu dönemde öğretmenlerin çocuklarınız için verdikleri mücadeleye şahitlik yaptınız. Ve öğretmenlerimize yardımcı oldunuz. Sabrınızdan ve katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Denizli Çivril Işıklı Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)