Okul Müdürümüz ve Öğrencimizden Sayın Hacı Ömer Kartal'a Ziyaret

Okulumuz öğrencisi Emine Betül Gül beraberinde Okul Müdürü Okan ÇELİK ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer KARTAL'ı makamında ziyaret etti.

Genç şair şöyle söyledi:

"Ben 11.06.2009 Aksaray doğumluyum. Doğuştan kültürlü doğuştan şair ruhluyum. Yazmayı öğrendiğimden beri yazıyorum. Nereye kadar gider bilmiyorum. Şuan birinci baskısı yayınlanan "AĞAÇLARIN SAÇLARI" şiir kitabının yazarıyım.

Bu kitap uzun zamanların birikimi diyemem yazmayı öğreneli yeni 4 sene bitti, ama uzun emeklerin ürünü. Şiir kitabının basılmasının teklifi geldiğinde okul müdürüm Okan ÇELİK Hocamdan, içim içime sığmadı. Haaa söylemeyi unuttum ben Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu'nda okuyorum, birde beni İl Milli Eğitim müdürümüz Hacı Ömer KARTAL öğretmenime götürmesi beni bir başka mutlu etti.

Bu benim ilk şiir kitabımın birinci baskısı... Kaçıncı kitabın kaçıncı baskısına kadar giderim onu da zaman ve okuyucularım gösterecek. Sizlerin bu kitabı severek okuyacağınızı ümit ediyorum. Kitabım okunup bitecek ama inşallah sevginiz bitmesin. İyi günler diliyorum, hoşça kalın."

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Okan ÇELİK; "Eğitimin yapısı içerisinde sürekli bir gayret, çalışma ve özen içinde çalışmayı görev addetmiş, bu görevin parçası içinde olmuş, Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Hacı ÖMER KARTAL Beyefendiye teşekkürlerimi bir borç bilirim" dedi.

İl Milli Eğitim müdürümüz Sayın Hacı Ömer KARTAL konuşmalarında yeni neslin her zaman yanında olduklarını, maddi ve manevi her türlü öğrencilerimizin yanında sürekli destek vereceklerini belirtti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aksaray Merkez Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)