Okul Müdürümüz Yusuf Salık´tan 2016 - 2017 Eğitim ve Öğretimi Yıl Sonu Mesajı

Okul Müdürümüz Yusuf SALIK 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesi nedeniyle   Öğrencilerimize ,Öğretmenlerimize Ve Velilerimize Yönelik Bir  Mesaj Yayınladı;

 

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yoğun geçen bir eğitim ve öğretim yılının ardından yaz tatiline girmiş bulunmaktasınız. Sizlerden öncelikle bu eğitim ve öğretim yılında  kendinizin ve öğretmenlerinizin tespit etmiş olduğu eksikliklerinizi gidermenizi, hususiyetle İmam Hatip lisesinde okuduğunuzun şuuruyla mesleki derslerdeki eksikliklerinizi tamamlamanızı, ahlâk ve davranış olarak kendinizi düzeltmenizi bekliyoruz. Ülkemizin istikbâli için milletimizin gözbebeği olan siz imam hatip neslinin daha çok gayret etmesini istiyoruz.

 

Ayrıca gelecek eğitim ve öğretim yılına kadar olan zamanı en verimli bir şekilde değerlendirerek gerek kurslara gerekse gençlik eğitim merkezlerinin açmış olduğu sosyal etkinliklere katılmanızı istiyoruz.

 

Bu tatil dolayısıyla ailenizle, huzurlu, keyifli bir zaman geçirmenizi, öğretmenlerinizin tavsiye ettiği çalışma metotlarını takip etmenizi istiyoruz.

 

Kıymetli Öğretmenlerimiz;

Sizler açısından da çok yoğun ve aynı zamanda tatlı bir yorgunlukla geçtiğini bildiğimiz bu eğitim ve öğretim yılında yapmış olduğunuz gayretli çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederiz.

 

Geleceğimize yön verecek neslimizi yetiştiren siz öğretmenlerimizin gelecek eğitim ve öğretimle  birlikte aynı gayret, heyecan ve azimle vazifelerinizi yapacağınıza inancımız tamdır.

Sizlerin de tatil vesilesiyle ailelerinizle birlikte huzurlu ve afiyetli günler geçirmenizi temenni ediyorum.

 

Değerli Velilerimiz,

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)