Okul Müdürümüz Zeynep Sude Bozacıoğlu'nun İlk Talimatı

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101. Yıldönümü kutlamaları kapsamında 6A Hafızlık sınıfından Ebrar Rana IŞIR ve Zeynep Sude BOZACIOĞLU Okul Müdürü Adnan KARAKURLUK'u ziyaret ettiler. Okul Müdürümüz öğrencilerle sohbet ettikten sonra makamını 6A Hafızlık öğrencisi Zeynep Sude BOZACIOĞLU'na devretti.

     Temsili olarak bir günlük okulumuzun müdürü olan Zeynep Sude BOZACIOĞLU, hafızlığını bitiren öğrencilere umre hediyesi verilmesi ile ilgili bazı talimatlarda bulundu.

      Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan'ı tüm dünya çocuklara armağan ettiğini belirten Okul Müdürümüz Adnan KARAKURLUK, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, bütün dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın sevinci içindeyiz. Bütün çocuklarımızın bayramı kutlu olsun. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız; yarınımızın eğitimcileri, okul müdürleri, idarecileri, sağlıkçıları, sanatçıları, bilim insanları olacaklardır. Bütün gayretimiz buna yöneliktir. Bunda başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Bu vesileyle Kıymetli öğrencilerimize selamlarımı iletiyorum' şeklinde konuştu.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Zonguldak Merkez Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)