Okul Müdürümüzün Mesajı

Okul Müdürümüzün Yeni Eğitim Öğretim Mesajı

Değerli Velilerimiz,

Sevgili Öğrencilerim,

 Yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlamanın her zaman olduğu gibi büyük heyecanını yaşıyoruz.

Bizler okul yönetimi ve öğretmen arkadaşlarımızla birlikte öğretim programlarının uygulanmasına yönelik tüm plan ve programlarımızı öğretim yılı başında yaptığımız çalışmalar ile tamamlamış bulunmaktayız.

 Bu eğitim öğretim yılında okul olarak eğitim öğretime önem verdiğimiz gibi öğrencilerimizin akademik donanımlarının yanı sıra bireysel yeteneklerinin gelişimine katkı sağlamak adına sanat, spor, kültür etkinliklerimizi de ağırlık verme hazırlıkları içerisindeyiz.

Öğrencilerimizin bireysel ve sosyal gelişimlerinde önemli olduğuna inandığımız sosyal etkinlik çalışmalarımızı öğrenci kulübü, toplum hizmeti, geziler, yarışmalar ve yayınlar ile 2023-2024 öğretim yılında da gerçekleştirme düşüncesindeyiz.

Okulumuzdaki eğitim ve öğretim etkinlikleriyle; öğrencilerimizin cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı birikim ve donanımları ile toplumda örnek olan, verimli ve etkin çalışma alışkanlığı kazanmış;  sorgulayıcı ve bağımsız düşünebilen; bilim, spor, sanat ve kültür etkinliklerinde yer alan bireyler olmaları sağlanacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Keçiören Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)