Okul Müdürümüz´ün Veda Mesajı

          Okul Müdürümüz Kadir ÖZKAN  bugün okulumuzdaki görevinden ayrılarak Selçuk Ortaokulunda göreve başlayacaktır. Bu sebeple müdürümüz bir veda mesajı yayınlamıştır.

          Değerli mesai arkadaşlarım;

      “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” düsturuyla 5 yıl önce başladığım görevimden başka bir okula atanmam sebebiyle ayrılıyorum.

      Başarının bir ekip işi olduğu bilinciyle hak ve adalet ölçüleri içinde olmaya azami derecede özen ve hassasiyet göstererek çalıştım. Çalışma arkadaşlarımın her zaman yardımlarını ve desteklerini gördüm. Tüm personelimizle el ele vererek, önemli ve güzel işler başardık. Kişiler geçici, kurumlar kalıcıdır. Bu güzel okulda, eğitim camiasına hizmet etmiş olmanın gururunu her zaman yaşayacağım.

   Yeni bir okula gitmenin heyecanını yaşarken, okulumuzdaki güzel insanlardan ayrılmanın hüznünü ve burukluğunu yaşamaktayım. Değerli  Öğretmenlerimize ve okul personeline, Okul Aile Birliği üyelerimize , Velilerimize ve Sevgili öğrencilerimize   veda ederken; birlikte eğitimin her alanında güzel sonuçlar aldığımız eğitim camiası personelimize mensup her kademedeki çalışma arkadaşlarıma, başarılı çalışmalardaki emeklerinden dolayı tekrar teşekkür eder; bundan sonraki yaşamlarında değerli aileleriyle sağlık , esenlik içinde bir hayat  ve başarılı çalışmalar dilerim."

    Hepinizi Allah’a emanet ediyor haklarınızı helal etmenizi istirham ediyorum.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sivas Merkez Gazipaşa Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)