Okul Müdürümüzün Yeni Yıl Mesajı

Değerli Paydaşlarım...

 

Bir yılı da geride bıraktığımız şu günlerde Hurin Yavuzalp Anadolu Lisesi ailemizi ve tüm öğrencilerimizi en içten duygularla selamlıyor, 2021 yılının Hurin Yavuzalp Anadolu Lisesi ailemizin her ferdine, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve öncelikle sağlık getirmesini diliyorum.


2020 yılını, 21.09.2020 tarihinde ekibimle başladığımız görevimizde bulduğumuzdan daha iyi bırakmak inancı ile okul hedeflerimizin daha da güçlendiğini görmenin mutluluğu içinde geride bırakıyoruz. Okulumuzu adı geçen değil, adı anılan, örnek gösterilen bir okul olması için en üst düzeyde emek veren, bu amaçla gece gündüz demeden, yılmadan usanmadan yapılan özverili çalışmalar yapan tüm ekip arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

Değerli Öğretmen arkadaşlarım, mart 2020 tarihi itibarıyla dünyamızın geçirmekte olduğu zorlu Pandemi sürecinde, ''Büyük Türkiye'' hayalinin gerçeğe dönüşmesi, kahrolsun değil,   ''VAROLSUN'' diyen neslin yetiştirilmesinde ortaya koymuş olduğumuz hedeflerin gerçekleştirilmesi yönünde gösterdiğiniz gayretlerle okulumuza kazandırdığınız onur, sadece milli eğitim camiası için değil ülkemizin başarılı yarınları adına kazanılmış önemli ve örnek bir zaferdir, hepinize beni bu göreve layık gören büyüklerim adına teşekkür ediyorum.

 

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bakanımızın liderliğinde hayata geçirilen projelerle, eğitim alanındaki tüm aktörlerin içinde olduğu bir aile olarak el birliği içinde, hedeflenen ortak değerlere azim ve kararlılıkla ulaşılacağına tüm kalbimle inanıyorum.

 

Bu duygularla, 2021 yılının yeni başarılara imza atacağımız bir yıl olması dileklerimle yeni yılınızı bir kez daha tebrik ediyor,


Sevgi ve Selamlarımı sunuyorum...

Sağlıcakla Kalın, Allah'a emanet olun...


                                                                                                                                                                    Hakan BOZGEYİK

                                                                                                                                                                       Okul Müdürü

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Mamak Hurin Yavuzalp Anadolu Lisesi

Yorumlar (3)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Tüm Yorumlar
Necla yüksek
Necla yüksek
Çalışkan bir müdür...
Yanıtla
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Hamit ALTUN
Hamit ALTUN
Müdürümüz okulun çehresini değiştirdi. Teşekkür ederiz.
Yanıtla
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Hasan Güven
Hasan Güven
Memleketin Hakan Bozgeyik gibi adamlara ihtiyacı var.
Yanıtla
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)