Okul Öncesi Dönemde Stem Eğitimimiz Tamamlandı

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) 2019 Yılı Kasım-Aralık dönemine ait Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen ''Okul Öncesi Dönemde STEM Eğitimi'' konulu projemizin eğitimi tamamlandı. Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından okul öncesi öğretmenleri ve anaokullarında görev yapan rehberlik öğretmenlerine yönelik hazırlanan projenin eğitimi STEM Eğitici Eğitmeni Çelebi KALKAN tarafından gerçekleştirildi.

Okul öncesi dönemde, çocukların kalıcı izli yaşantı sağlaması, öğretmen ve velilerde farkındalık oluşması ve öğrenilen bilgi ve becerilerin aktarılmasının amaçlandığı STEM eğitimi sonunda katılımcılara Katılım Belgesi, 2023 Eğitim Vizyonu STEM Eğitimi Çalıştayı Belgesi ve eğitim materyali verildi.

Eğitim sonunda konuşan Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, STEM eğitiminin önemine değindi ve STEM Eğitici Eğitmeni Çelebi KALKAN'a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Program sonunda katılımcılara sertifikaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat BAYAZIT ve şube müdürleri tarafından takdim edildi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)