Okul Portfolyo Projesi'nin Sene Sonu Toplantısı Düzenlendi

Programda konuşan İl Millî Eğitim Müdürümüz Murat Mücahit Yentür, Okul Portfolyo Projesi'nin amaçlarına değindi. Yentür,   "2023-2024 eğitim-öğretim yılında başlattığımız Okul Portfolyo Projesi, şehrimizdeki 3317 resmi okul ve kurumda 6 ana tema ve 84 kriter üzerinden, okul ve kurumlarımızın sürekli gelişimini sağlamak, değişim ve dönüşümlerine rehberlik etmek ve kurumsal planlamalarını desteklemek amacıyla tasarlanmıştır. Bu çerçevede, projemiz İstanbul'daki tüm resmi okul ve kurumları kapsamaktadır." diye konuştu.

Projenin ilk yılında, birçok okulun olağanüstü başarılar gösterdiğine değinen Müdürümüz Yentür, "Başarılı okullarımızın deneyimlerinden öğrenerek, diğer okullarımızın da bu başarıya ulaşmaları için gereken desteği sağlamak temel hedeflerimiz arasında yer almaktadır." ifadelerinde bulundu.

Yentür, konuşmasının devamında şunlara değindi:

"Bugün burada, projede başarı gösteren okullarımıza teşekkür belgelerini takdim edeceğiz. Bu belgeler, sadece bir teşekkürün ifadesi değil, aynı zamanda sizlerin bu yolda gösterdiği azim ve kararlılığın bir nişanesidir. Her bir belge, İstanbul eğitim camiası adına sizlere duyduğumuz minnetin bir simgesidir.bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve destek personeline şükranlarımı sunuyorum. Hep birlikte, daha iyisi için çalışmaya ve İstanbul'umuzun eğitim standartlarını yükseltmeye devam edeceğiz. Hepinize gösterdiğiniz üstün çaba ve katkılar için teşekkür eder, toplantımızın verimli geçmesini dilerim."

Toplantı sonunda projede başarı gösteren okulumuza İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Mücahit Yentür tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Sarıyer Tuncay Artun Borsa İstanbul İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)